Saturday, November 14, 2015

حلوای پرتقالی









مواد لازم ::
آردگندم 2پیمانه
شکر 2پیمانه
روغن 1پیمانه
آب پرتقال 1 پیمانه
هل 1/4 قاشق چایخوری
محلول زعفران 2 ﻗﺎﺷﻖ سوپخوری
گلاب 3/4 پیمانه
طرز تهیه :::
روغن رادر ظرفی بریزید تا روغن ذوب شود سپس آرد را به آن اضافه کنید و آنقدر هم بزنید تا بوی خامی آرد گرفته بشه و رنگش طلایی شود . ﺩﺭﺣﯿﻦ تفت ﺩﺍﺩﻥ ارد ،گلاب را با شکر روی حرارت قرار دهید تا بجوشد ( فقط درحد جوش امدن وحل شدن شکرکافیه )،آرد رو از روی حرارت بردارید و شربت حاصل را روی اون بریزید.بعد روی حرارت هم بزنیدو همزمان هل ،زعفران و اب پرتقال را به آن اضافه کنید و هم بزنید ﺗﺎﺣﻠﻮﺍ ﺧﻮﺩﺵ ﺭﺍﺑﮕﯿﺮﺩ
ﻧﮑﺘﻪ : ﻣﯿﺰﺍﻥ ﺗﯿﺮﮔﯽ ﻭﺭﻭﺷﻨﯽ ﺣﻠﻮﺍ ﺑﺴﺘﮕﯽ ﺑﻤﯿﺰﺍﻥ ﺗﻔﺖ ﺍﺭﺩ ﺩﺍﺭﺩ ﻭﮐﺎﻣﻼ ﺳﻠﯿﻘﻪ ﺍیست

 
ﺑﺮﺍﯼ ﺗﺰﺋﯿﻦ ﺍﯾﻦ ﺣﻠﻮﺍ ﺍﺯ ﺑﯿﺴﮑﻮﯾﯿﺖ با ﺩﺳﺘﻮﺭ ﺧﺎﻧﻢ ﻃﻮﺭﺳﯿﺎﻥ ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﮐﺮﺩﻡ.
دستور عينا نقل قول خانم طورسيان ميباشد.
ﻣﻮﺍﺩﻻﺯﻡ :
آرد قنادی 350 گرم - کره یا مارگارین منجمد 150 گرم - پودرقند 100 گرم - تخم مرغ معمولی 60 گرمی یک عدد و مقدار کمی نمک و وانیل .
طرز تهیه : آرد ، پودرقند ، نمک و مارگارین را درون ظرف غذاساز ریخته ، دستگاه را روشن کنید تا مواد به صورت خرده نان در آیند . سپس تخم مرغ و وانیل را هم اضافه کرده ، دوباره هم بزنید . مواد را درون کاسه ریخته و با مقدار کمی ورز دادن خمیر صاف و یکدستی که به دست نمی چسبد به دست آورید . اگر وقت داشتید ، خمیر را یک ربع ساعت در یخچال بگذارید 

 

 

، اگر نه همان لحظه خمیر را مابین دو قطعه نایلون به ضخامت سه میلیمتر پهن کرده ، قالب بزنید .
برش های خمیر را به کمک خود قالب برداشته و روی سینی فر چرب نشده چیده و به مدت 20 تا 25 دقیقه بپزید تا خیلی کم تغییر رنگ دهند .
وقتی خنک شدند ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ کنید


















No comments:

Post a Comment