Saturday, November 14, 2015

تارت مربایی







تارت مربایی ، تارت با پنیر ماسکار پونه

مواد لازم:
تخم مرغ یک عدد
پنیر ماسکارپونه ۲۵۰گرم
آرد ۵۰۰ گرم
کره ۲۶۰گرم
پودر قند ۱۰۰گرم
نمک ۱/۲ﻗﺎﺷﻖ چایخوری
وانیل ۱/۴قاشق چایخوری
مربای تمشک بدون شهد به میزان لازم
طرزتهیه
کره و پودر قند را باهمرن بزنید تا جایی که نرم و سبک شود .پنیرماسکارپونه را هم اضافه کرده و هم بزنید.سپس تخم مرغﻭﻭﺍﻧﯿﻞ ﺭﺍﺑﻪ مخلوط اضافه کرده موادرومخلوط کنید سپس آرد را اضافه کنید.
مواد را فقط تا وقتی که حالت خمیری بگیره هم بزنید ﻭﺯﯾﺎﺩ ورزندهید
خمیرراﺩﺭﯾﺨﭽﺎﻝ ﺑﻤﺪﺕ ﻧﯿﻢ ﺳﺎﻋﺖ ﻗﺮﺍﺭﺩﻫﯿﺪ ﺳﭙﺲ ﺑﯿﻦ ﺩﻭﻧﺎﯾﻠﻮﻥ وﺑﺎﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﺍﺯﻭﺭﺩﻧﻪ ﺑﺎﺯﮐﻨﯿﺪ ﻭﺑﺮﺵ ﯾﺎﻗﺎﻟﺐ ﺑﺰﻧﯿﺪ ﻭﺭﻭﯼ ﯾﮑﯽ ﺍﺯﺧﻤﯿﺮﻫﺎﯼ ﻗﺎﻟﺐ ﺯﺩﻩ ﻣﺮﺑﺎ ﺑﺮﯾﺰﯾﺪ ﻭﺑﺮﺵ ﺩﯾﮕﺮﯼ ﺭﻭﯼ ﺍﻥ ﺑﮕﺬﺍﺭﯾﺪ ﻭﺑﺎ ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﺍﺯﭼﻨﮕﺎﻝ ﻟﺒﻪ ﻫﺎﺭﺍ ﻓﯿﮑﺲ ﮐﻨﯿﺪ
ﻭﺩﺭﺳﯿﻨﯽ ﻓﺮﮐﻪ با ﮐﺎﻏﺬ ﺭﻭﻏﻨﯽ ﭘﻮﺷﺎﻧﺪﻩ ﺍﯾﺪ ﻗﺮﺍﺭﺩﺍﺩﻩ ﻭﺩﺭﻓﺮ ۱۸۰ﺑﻤﺪﺕ ﻧﯿﻢ ﺳﺎﻋﺖ ﯾﺎﺗﺎﺯﻣﺎﻧﯽ ﮐﻪ ﺷﯿﺮﯾﻨﯽ ﺭﻧﮕﺶ ﮐﻤﯽ ﻃﻼﯾﯽ ﺷﻮﺩ بگذارید
ﺩﻭﺳﺘﺎﻥ ﻣﯿﺘﻮﻧﯿﺪ ﺍﺯﭘﻨﯿﺮ ﺧﺎﻣﻪ ﺍﯼ ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ کنید

No comments:

Post a Comment